Random Article

 
Nieuwste Specials
 

Wedstrijd: Bezoek het Internationaal Cartoonfestival en Win de Beste Superheldencomics!

cartoonfest-w8feat

Van zondag 5 juli tot en met vrijdag 2 september vindt er voor de inmiddels 54ste keer het Internationaal Cartoonfestival van Knokke-Heist plaats. Het gratis evenement gaat door op het strand vlak voor het casino van Knokke-Heist en staat dit jaar volledig in het teken van superhelden.

Je kan het niet over superhelden hebben zonder de comics waarin ze voor het eerst verschenen, daarom geeft Brainfreeze – een trotse partner van het Internationaal Cartoonfestival – de hele zomer lang lang de beste superheldencomics weg!

Bezoek de officiële website van het Internationaal Cartoonfestival hier.

Wat kan je winnen?

Iedere week maken we een nieuwe wedstrijdpost waarin we 1 gebundelde superheldencomic weggeven.

Deze week maak je kans op Marvel’s FANTASTIC FOUR BY MARK WAID & MIKE WIERINGO VOLUME 1, een ideaal instappunt om de avonturen van ‘s werelds bekendste superheldenfamilie te volgen en één van de betere periodes van de moderne FF-verhalen. Marvel’s eerste familie wordt hier voorgesteld als Imaginauts, alias de onderzoekers van onze verbeelding. De bundeling bevat tevens “Inside Out”, waarschijnlijk het beste single Fantastic Four-verhaal aller tijden…

cartoonfest-w8

Wat moet je doen om te winnen?

Heel simpel, vul het wedstrijdformulier in en beantwoord de wedstrijdvraag. Als je het Internationaal Cartoonfestival Knokke-Heist hebt bezocht ga je ongetwijfeld het antwoord weten.

VRAAG 8: Hoe heet de vliegende auto, ontworpen door Reed Richards, die de Fantastic Four van het ene avontuur naar het andere brengt?

[ninja_forms id=5]

 

Deelnemers moeten in België of Nederland wonen om te kunnen winnen.
Winnaars worden iedere maandag persoonlijk verwittigd.
Comics worden verstuurd nadat de wedstrijd volledig is afgelopen.
Deze wedstrijd volgt de regels van het Brainfreeze Wedstrijdreglement.

 

Comments

comments