Random Article


Gerucht: De Toekomst van Warner Bros. Games met Batman Arkham, Injustice 3 en meer

 

Posted 30/04/2020 by

In maart geraakte bekend dat Warner Bros. Games voor het eerst een persconferentie zou houden op de E3-videogamebeurs. De beurs zal nu uiteraard niet doorgaan, maar inmiddels is er wel een lek opgedoken waarin vermeld staat rond welke games men het ging hebben. Neem alles maar met een korrel zout tot we in juni hopelijk meer te horen krijgen. Een overzicht!

  • BATMAN ARKHAM. Roger Craig Smith en Troy Baker uit Batman Arkham Origins keren terug als Batman en The Joker. De game wordt een zachte reboot van de Arkham-reeks, maar behoudt wel de gameplay van Arkham Knight. Robin, Nightwing en Batgirl zijn ook bespeelbaar in de grootste open world versie van Gotham City tot hiertoe. Voertuigen zoals de Batmobile kunnen gebruikt worden, maar zullen niet zo’n groot deel van de gameplay vormen als in Arkham Knight. Tot de villains behoren The Joker, Harley Quinn, Court of Owls, Ra’s al Ghul, Penguin, Riddler, Dollmaker, Clock King en Black Mask. Mogelijk een release in de herfst van 2020.
  • MORTAL KOMBAT 11 AFTERMATH. Nieuwe editie van de game met upgrades. Twee nieuwe Kombat Packs, 6 nieuwe arena’s en 3 nieuwe hoofdstukken van de story mode zullen worden uitgebracht gedurende twee jaar. Tot de terugkerende personages behoren Takeda, Reiko, Quan Chi en Fujin, terwijl Ash Williams (Bruce Campbell) uit de Evil Dead-reeks een gastrol zal spelen.
  • INJUSTICE 3. Finale van de trilogie en meteen de eerste next-gen release van NetherRealm Studios. Twee story modes met als hoofdvillain Nekron en een grote dosis inspiratie uit DC’s Blackest Night-event, meer customizing en een tournooimodus genoemd Infinite Crisis. Tot de nieuwe DC-personages horen John Constantine, Huntress, Penguin, Etrigan The Demon, Killer Croc, Zatanna, Doctor Manhattan uit Watchmen en gastkarakter Neo uit The Matrix (gespeeld door Keanu Reeves). Release in 2022.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.