Random Article


NYCC 2019: Ms. Marvel/Kamala Khan is speelbaar in Marvel’s Avengers

 

Posted 05/10/2019 by

Binnenkort krijgt ze haar eigen tv-reeks, maar nu al zal Kamala Khan een glansrol vervullen in Marvel’s Avengers. Een nieuwe trailer voor de videogame toont dat deze jonge superheldin ook speelbaar zal zijn.

Hoewel Carol Danvers (de huidige Captain Marvel) heel wat jaren als Ms. Marvel door het leven ging, werd die rol enkele jaren geleden overgedragen aan Kamala Khan – een Inhuman & jonge moslima – die geïnspireerd  werd door haar grote voorbeeld: Carol. Khan dook voor het eerst op in Captain Marvel #14 (2013). Tot haar power set behoren gedaanteverwisseling, bovenmenselijk uithoudingsvermogen en een snelle genezing. In 2014 werd haar onthulling als Ms Marvel met gemengde reacties ontvangen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.