Random Article


Nieuwe Trailer voor Cyberpunk 2077

 


Posted 04/09/2019 by

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar CD Projekt Red (TheWitcher-gameserie) gaven afgelopen week een nieuwe trailer vrij voor Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 is een verhaalgedreven open wereld RPG dat zich afspeelt in de meest levendige en gevaarlijke metropool van de toekomst: Night City. De game volgt het verhaal van V, een opkomende huurling in de wereld van cyberenhanced street warriors, tech-savvy netrunners en corporate life-hackers. Gekenmerkt door CD PROJEKT RED’s ongeëvenaard concept van keuzes en consequenties, worden spelers geconfronteerd met lastige beslissingen die gevolgen hebben voor de hele game. Verschijnen doet het spel in april 2020.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.