Random Article


Nieuwe Trailer voor Mortal Kombat toont DLC-personage Nightwolf

 


Posted 01/08/2019 by

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 11-gameplaytrailer uitgebracht met Nightwolf, het volgende speelbare personage dat beschikbaar is vanaf 13 augustus, als onderdeel van de vroegtijdige toegangsperiode voor bezitters van de Kombat Pack.

Nightwolf, geboren als Grey Cloud, is een trotse en woeste krijger, toegewijd aan het grotere goed en gekozen door de Grote Geest om de kampioen en beschermer van de Matoka-stam te worden. Naast zijn kenmerkende tomahawkzwaai, beschikt Nightwolf over buitengewone magie waarmee hij wapens kan manifesteren gemaakt van de energie van geesten, om voor de toekomst van de Matoka’s te vechten en het Earthrealm te verdedigen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.