Random Article


Developer gooit screenshots uit Spider-Man 4 online

 

Posted 08/06/2019 by

In een ver verleden was er nog sprake van een vierde deel in de Spider-Man-filmreeks van regisseur Sam Raimi. Zoals bij zowat elke superheldenfilm van die periode zou er ook een videogame verschijnen voor de consoles en pc’s van die tijd. Na drie videogames rond de eerste drie films werkte men dus ook aan een Spider-Man 4.

Developer Wayne Dalton, die aan de omgeving en open wereld in het spel werkte, gooide recent enkele screenshots online van het spel. Beter dan Marvel’s Spider-Man op PlayStation 4 (o.a. met het kostuum uit de Raimi-films) zal het wel niet geworden zijn, maar zonder twijfel is het wel een leuke flashback. Alle screenshots kan je hier terugvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.