Random Article


Eerste Teaser Trailer voor Jumanji Videogame

 


Posted 04/06/2019 by

Bandai Namco en Funsolve kondigden vandaag in samenwerking met Sony Pictures Jumanji: The Video Game aan. Deze officieel gelicenseerde game verschijnt op 15 november en geeft je controle over Jumanji’s grootste helden terwijl ze op zoek zijn naar de kostbare juwelen van Jumanji, de wereld willen redden en een weg naar huis moeten vinden. Wat houdt ze tegen? Alleen een dodelijke reeks exotische wezens, gevaarlijke locaties en een leger slechte stropers.

Speel samen met maximaal drie vrienden in dit hilarische avontuur in online of split-screen modi. Ontdek alle nieuwe Jumanji-omgevingen en kies je held: Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar of Professor Shelly Oberon en combineer hun unieke vaardigheden om elkaar levend te houden.

Jumanji: The Video Game is gebaseerd op de razend succesvolle filmfranchise die begon in 1995 met Jumanji, gevolgd door de box office-hit in 2017, Jumanji: Welcome to the Jungle. Het langverwachte vervolg staat gepland voor december 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.