Random Article


Spawn komt officieel naar Mortal Kombat 11

 


Posted 01/06/2019 by

Een tijdje terug liet comicbooklegende Todd McFarlane liet al uitschijnen dat Spawn, zijn bekendste creatie voor Image Comics, een gastkarakter zou zijn in fighting game Mortal Kombat 11 van NetherRealm Studios en WB Interactive. Vannacht bevestigde een eerste DLC-trailer de komst van Spawn.

De recentere Mortal Kombat-games hebben steeds gastkarakters gehad uit de wijdere popcultuur, waaronder horrorlegendes als Freddy Krueger, Jason Voorhees, Leatherface, Alien en Predator, maar ook Kratos uit God of War. Het zou niet de eerste keer zijn dat Spawn te gast is in een fighting game. Eerder was hij al speelbaar in de XBox-versie van Namco’s Soulcalibur II uit 2003. Mortal Kombat 11 verschijnt in april 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.