Random Article


Eerste Details voor Marvel’s Avengers Videogame

 

Posted 31/05/2019 by

Dat we meer over “The Avengers Project“ zullen horen tijdens Square Enix’ panel op E3, berichtten we eerder deze week al. Toch lekte er nu al wat gameplay-informatie uit over de langverwachte videogame van Square Enix rond Earth’s Mightiest Heroes waaronder Captain America, Iron Man & Thor:

  • Het wordt een actie/avonturenspel
  • Zowel singleplayer
  • Als co-op tot en met vier spelers
  • Combineer superkrachten in één epische move
  • Je kan je held aanpassen aan jouw speelstijl
  • Een “steeds groeiende wereld”.

Enkele details hebben alvast wat weg van Ultimate Alliance waarvan de derde telg binnen enkele weken verschijnt. De informatie dook online op via een lek bij de E3 Coliseum-website. Officiële informatie komt er dus binnen twee weken aan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.