Random Article


Disney blaast Lucasfilm Games nieuw leven in

 

Posted 21/03/2019 by

Dat Disney er op vlak van film en tv geen gras over laat groeien na de overname van Fox, is duidelijk, maar blijkbaar wil het ook op andere domeinen uitbreiden. Zo is het heel waarschijnlijk dat Lucasfilm Games nieuw leven wordt ingeblazen.

Op de Walt Disney-website staan immers “86 ‘LUCASFILM GAMES’ JOBS geafficheerd en ook op netwerksite LinkedIn duiken gelijkaardige berichten op. Lucasfilm Games is de voorganger van LucasArts, dat verantwoordelijk was voor pareltjes zoals Knights of the Old Republic. Heel wat fans reageerden alvast verheugd na de teleurstellende videogames door uitgever EA.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.