Random Article


Batman: The Animated Series-levelpakket is vanaf nu beschikbaar voor LEGO DC Super-Villains

 

Posted 19/03/2019 by

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft deze week het Batman: The Animated Series-levelpakket uitgebracht voor LEGO DC Super-VillainsHet pakket, ter ere van Batmans 80e verjaardagverkrijgbaar voor € 2,99, voegt een nieuw misdaadbestrijdingsniveau toe geïnspireerd op Batman: The Animated Series, de baanbrekende, Emmy Award-winnende serie beroemd om zijn film noir esthetiek, intelligente en complexe verhaallijnen en de gestileerde presentatie. Spelers kunnen door Gotham City struinen met zeven nieuwe personages wiens oorsprong op beroemde wijze werd gemoderniseerd in de serie, waaronder The PhantasmCaptain ClownMan-BatMad-HatterBatmanThe Joker en Harley Quinn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.