Random Article


Nieuwe Details voor Harry Potter: Wizards Unite Augmented Reality

 

Posted 11/03/2019 by

Niantic en Warner Bros. Games hebben heel wat nieuwe info vrijgegeven voor Harry Potter: Wizards Unite, de nieuwe augmented reality (AR) mobiele game waarmee spelers wereldwijd de magie binnen handbereik hebben. Deze langverwachte game wordt in 2019 uitgebracht.

In Harry Potter: Wizards Unite begint de speler zijn reis als een rekruut binnen de Statute of Secrecy Task Force, met als doel het onderzoeken en beheersen van een Calamity die de Wizarding World is binnengevallen. Tovenaars van over de hele wereld moeten samenwerken om spreuken uit te voeren en Foundables (artefacten, wezens, mensen en zelfs herinneringen), die gevangen zitten door Confoundable magie, terug te brengen naar de juiste plek zodat magie verborgen blijft voor dreuzels.

Terwijl de spelers de wereld over reizen, zullen ze ‘Inns’ ontdekken waar ze hun ‘Spell Energy’ kunnen opladen, magische ingrediënten kunnen verzamelen voor toverdrankjes, Portkeys bemachtigen die AR-portals openen naar iconische Wizarding World locaties en nog veel meer.

De vechtvaardigheden van spelers worden getest wanneer Tovenaars de echte wereld bezoeken, ook wel de Fortresses genoemd. In deze ruimtes worden Wizarding Challenges gehouden. In deze Real-time multiplayer gevechten tegen gevaarlijke vijanden moeten spelers hun krachten bundelen met andere tovenaars om tegenstand te bieden tegen bedreigingen en om zeldzame magische beloningen te ontgrendelen. Meer info vind je op de officiële website.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.