Random Article


Fallout New Vegas- & KOTOR 2-scenarist schrijft Star Wars Jedi: Fallen Order

 

Posted 05/03/2019 by

Volgende maand op Star Wars Celebration wordt Star Wars: Jedi – Fallen Order officieel met gameplay onthuld. Nu kunnen we wel al bevestigen dat uitgever Electronic Arts & ontwikkelaar Respawn blijkbaar scenarist Chris Avellone (Fallout New Vegas, KOTOR 2) inhuurden voor het verhaal.

De videogame zal zich dus wellicht afspelen in de periode tussen Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope en verhaalt dus over de “Dark Times”. Als we de titel mogen geloven, past het spel binnen de Jedi Knight-reeks, maar ongetwijfeld zal het best wat weghebben van de recente Force Unleashed-games.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.