Random Article


Datum van Open Beta voor The Division 2 is bekend

 


Posted 13/02/2019 by

In The Division hadden we de opdracht om een epidemie tegen te houden in het besneeuwde New York. Enkele jaren later is het de beurt aan Washington D.C. . Afgelopen weekend speelden we de Private Beta van The Division 2. Ubisoft en Massive Entertainment zal nog het een en ander moeten aanpassen, want we merkten nog enkele foutjes op. Ze hebben ongeveer een maand de tijd om deze fouten uit de game te halen.

The Division 2 zal het levenslicht zien op 15 maart en zal speelbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Van 1 maart tot en met 4 maart zal iedereen de kans krijgen om deel te nemen aan de Open Beta. Een perfecte kans om te ontdekken of deze Third Person Shooter met RPG elementen iets voor jou is. Wie de Open Beta speelt zal beloond worden in de volledige game met een wapen skin en een cosmetisch voorwerp. Binnenkort mag je alvast de review op onze site verwachten.

Comments

comments


Kevin

 
avatar
Gepassioneerde gamer die ook liefhebber is van films, series, comics, anime en boardgames.