Random Article


Gerucht: Rocksteady werkt aan Batman: Arkham Crisis

 

Posted 01/02/2019 by

De geruchtenmolen rond de opvolger van Batman: Arkham Knight, het sluitstuk van de eerste bejubelde videogametrilogie van Rocksteady Studios rond DC’s Caped Crusader, draait weer op volle toeren. De volgende game zou Batman: Arkham Crisis heten. Gezien “Crisis” een nogal geladen woord is bij DC en deel uitmaakt van tal van crossoverevenementen, draait het wel degelijk om een Batman-centrische game waarin de Dark Knight het opneemt tegen de Court of Owls. Verder zou er een co-op modus aanwezig zijn en, in plaats van te rijden met de Batmobile zoals in de vorige game, zou je nu met de Batwing kunnen vliegen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.