Random Article


Eerste Trailer voor Dragon Ball Project Z – de nieuwste videogame in de anime-franchise

 


Posted 28/01/2019 by

Bandai Namco gaf vandaag de eerste teaser trailer voor Dragon Ball Game – Project Z, een gloednieuwe actie-RPG voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In deze epische heruitgave van het verhaal zullen Dragon Ball-fans zich door de avonturen van de Saiyan genaamd Kakarot kunnen spelen… beter bekend als Goku.

De game, waarvan de volledige titel later nog wordt aangekondigd, wordt ontwikkeld in samenwerking met CyberConnect2, en zal in 2019 releasen voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en zal bovendien te spelen zijn met zowel Japanese als Engelse voiceover. Verdere informatie over het project zal de komende maanden worden vrijgegeven.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.