Random Article


Opening Video & theme song van Kingdom Hearts III door Hikaru Utada en Skrillex nu verkrijgbaar

 


Posted 22/01/2019 by

In aanloop naar de lancering van de langverwachte videogame Kingdom Hearts III later deze maand is nu de originele track “Face My Fears” verkrijgbaar. Deze track komt voort uit een samenwerking tussen de wereldberoemde singer-songwriter Hikaru Utada en achtvoudig Grammy Award-winnaar Skrillex.

“Face My Fears” is de soundtrack van de openingsfilm van de game die spelers voorbereidt op de gebeurtenissen die gaan plaatsvinden in Kingdom Hearts III, waarin de ultieme strijd voor licht en leven een episch slot krijgt. Met hulp van zijn trouwe vrienden Donald en Goofy werkt Sora samen met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.