Random Article


Story Trailer voor Mortal Kombat 11

 


Posted 20/01/2019 by

NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive hebben heel wat sappige nieuwtjes en beelden vrijgegeven op hun officiële Mortal Kombat 11 onthullingsevenement. De elfde officiële game in de bloederige fightinggamefranchise bevat nieuwe gameplay tweaks zoals een Injustice 2-achtig gear system voor de personages, fatal blows (zeer beschadigende special moves wanneer de levensmeter van je karakter laag is) en natuurlijk heel wat nieuwe gore fatalities en brutalities. MK-legendes Rayden, Baraka, Scorpion, Sub-Zero, Skarlet, Shao Kahn en Sonya Blade keren terug en die laatste zal worden ingesproken door UFC- en WWE-legende Ronda Rousey. Eén van de nieuwe personages wordt Geras, dewelke de tijd kan manipuleren en een handlanger is van Kronika – de eerste vrouwelijke eindbaas in een MK-game. Hierboven kan je de proloog tot de uitgebreide story mode bekijken, dewelke rechtstreeks volgt op Mortal Kombat X en waarin duidelijk wordt dat er heel wat met de tijd gespeeld zal worden. Zo zullen de oudere versies van de MK-vechtersbazen hun jongere zelf ontmoeten.

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april voor PS4, XBox One en pc.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.