Random Article


Jump Force Open Beta dit weekend beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One

 

Posted 18/01/2019 by

Gamers die houden van anime, zijn met Jump Force aan het juiste adres. Deze fighting game zal immers beschikken over de meest iconische figuren uit het animegenre. Op 15 februari wordt Jump Force uitgebracht, dit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Wie echter nog twijfelt aan deze game, kan vanaf vandaag de Open Beta gratis downloaden voor PlayStation 4 en Xbox One.

De Open Beta zal vooral als doel hebben om de online servers te testen en eventueel nog bugs te identificeren. We zullen in vijf verschillende levels keet kunnen schoppen en dit met maar liefst zeventien personages. Let wel op, want men kan niet gans het weekend de Open Beta testen. Deze is verdeeld in vier sessies van telkens drie uur. Hier alvast de lijst van beschikbare personages en hoe de planning eruit ziet om de Open Beta te kunnen spelen:

 • Monkey D. Luffy (One Piece)
 • Himura Kenshin (Rurouni Kenshin)
 • Vegeta (Dragon Ball)
 • Frieza (Dragon Ball)
 • Blackbeard (One Piece)
 • Younger Toguro (Yu Yu Hakuso)
 • Hisoka (Hunter x Hunter)
 • Gon (Hunter x Hunter)
 • Sasuke (Naruto)
 • Pegasus Seiya (Saint Seiya)
 • Son Goku (Dragon Ball)
 • Roronoa Zoro (One Piece)
 • Yusuke Urameshi (Yu Yu Hakusho)
 • Ichigo Kurosaki (Bleach)
 • Rukia Kuchiki (Bleach)
 • Kenshiro (Fist of the North Star)
 • Naruto (Naruto)

 

Comments

comments


Kevin

 
avatar
Gepassioneerde gamer die ook liefhebber is van films, series, comics, anime en boardgames.