Random Article


Nog een maand aftellen voor Kingdom Hearts 3

 


Posted 26/12/2018 by

Kingdom Hearts 3 staat op heel wat gamers hun verlanglijst voor de maand januari. Na de release van Kingdom Hearts 2: Final Mix in 2006 werden er plannen gesmeed om onmiddellijk aan deel drie in het Dark Seeker saga te starten. Helaas liep niet alles via een leien dakje en zijn we ondertussen 13 jaar verder om het magische avontuur eindelijk verder te zetten. Held van weleer Sora keert terug om samen met Donald, Goofy, King Mickey en Riku de zoektocht te starten naar de zeven Guardians of Light en de belangrijke key to return hearts om zo te voorkomen dat er een tweede keyblade oorlog uitbreekt.

Wijzelf hebben de game enkele maanden geleden al eens kunnen testen en we waren onder de indruk van wat we toen zagen. Kingdom Hearts 3 is voorzien voor 25 januari en zal speelbaar zijn voor PlayStation 4 en Xbox One. Geniet alvast van de bijhorende trailer waar je kan ontdekken welke bekende Disney figuren je zullen bijstaan in dit avontuur.

Comments

comments


Kevin

 
avatar
Gepassioneerde gamer die ook liefhebber is van films, series, comics, anime en boardgames.