Random Article


Todd McFarlane denkt dat Spawn naar Mortal Kombat 11 komt

 

Posted 14/12/2018 by

Comicbooklegende Todd McFarlane liet onlangs uitschijnen dat Spawn, zijn bekendste creatie voor Image Comics, een gastkarakter zal zijn in de opkomende fighting game Mortal Kombat 11 van NetherRealm Studios en WB Interactive. De recentere Mortal Kombat-games hebben steeds gastkarakters gehad uit de wijdere popcultuur, waaronder horrorlegendes als Freddy Krueger, Jason Voorhees, Leatherface, Alien en Predator, maar ook Kratos uit God of War. Het zou niet de eerste keer zijn dat Spawn te gast is in een fighting game. Eerder was hij al speelbaar in de XBox-versie van Namco’s Soulcalibur II uit 2003. Mortal Kombat 11 verschijnt in april 2019.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.