Random Article


Eerste Trailer voor Marvel’s Ultimate Alliance 3 “The Black Order”

 


Posted 07/12/2018 by

Marvel en Nintendo kondigden vannacht Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order aan. De derde telg in de actie-RPG-reeks zal exclusief op de Nintendo Switch beschikbaar zijn en zowat al jouw favoriete Marvel-helden bevatten (maar waar zijn de Fantastic Four?). Zij aan zij moeten de Avengers, X-Men, Guardians of the Galaxy en anderen Thanos en zijn Black Order bevechten. Een releasedatum is er nog niet.

In de eerdere gigantische team-up-games (2006 en 2008) kreeg de speler een rooster met tientallen Marvel-superhelden (en in de opvolger die Civil War adapteert, zelfs schurken) voorgeschoteld om zijn eigen ultieme team van vier personages uit te bouwen en zo met hun skills de verschillende levels te doorlopen en Doctor Doom (of in de tweede telg Captain America/ Iron Man) te stoppen.

In een wereld waar filmstudio’s verschillende personages onder controle hebben, was een spel zoals Ultimate Alliance enorm verfrissend om zowel Marvel’s Avengers, X-Men als Fantastic Four-leden allen naast elkaar te zien.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.