Random Article


Launch Trailer voor Asterix & Obelix XXL 2

 


Posted 28/11/2018 by

Mindscape kwam op de valreep nog met een laatste trailer voor hun nieuwe game rond de nog altijd geliefde striphelden Asterix en Obelix. In Asterix & Obelix XXL 2 zijn de kleine, slimme Asterix en zijn onafscheidelijke metgezel Obelix strijdlustiger dan ooit tevoren!

Het dorp is in chaos; de druïde Panoramix is verdwenen. Het lijkt net alsof Panoramix de Galliërs heeft verraden en zich heeft aangesloten bij Julius Caesar en de Romeinen. Waar is de druïde gebleven en wat is er gebeurd? De helden Asterix en Obelix staan klaar om een zoektocht te starten en dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken!

Tijdens het avontuur kan je 6 verschillende werelden ontdekken. Wissel af tussen het spelen met Asterix en Obelix om gebruik te maken van hun unieke krachten. Asterix & Obelix XXL 2 is vanaf 29 november 2018 verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.