Random Article


Asterix & Obelix XXL 2 verschijnt nog deze maand op PlayStation 4, Xbox One en PC

 

Posted 06/11/2018 by

Mindscape brengt deze maand nog een nieuwe game uit met de nog altijd geliefde striphelden Asterix en Obelix in de hoofdrollen. In Asterix & Obelix XXL 2 zijn de kleine, slimme Asterix en zijn onafscheidelijke metgezel Obelix strijdlustiger dan ooit tevoren!

Het dorp is in chaos; de druïde Panoramix is verdwenen. Het lijkt net alsof Panoramix de Galliërs heeft verraden en zich heeft aangesloten bij Julius Caesar en de Romeinen. Waar is de druïde gebleven en wat is er gebeurd? De helden Asterix en Obelix staan klaar om een zoektocht te starten en dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken!

Tijdens het avontuur kan je 6 verschillende werelden ontdekken. Wissel af tussen het spelen met Asterix en Obelix om gebruik te maken van hun unieke krachten. Asterix & Obelix XXL 2 is vanaf 29 november 2018 verkrijgbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.