Random Article


Tomb Raider Legends: The Board Game verschijnt in februari 2019

 

Posted 09/10/2018 by

Square Enix, Crystal Dynamics en Hobby Japan Co. kondigden afgelopen maand aan dat in februari 2019 een gloednieuwe Tomb Raider-ervaring arriveert. Tomb Raider Legends: The Board Game geeft op een leuke en slimme manier fysiek gestalte aan de klassieke videogameserie. Gebruik je hersenen, wapens en skills om ruïnes te verkennen, vijanden te verslaan en te bewijzen dat jij, en jij alleen, dé Lara Croft bent.

Tomb Raider Legends: The Board Game is afkomstig van de makers van de Final Fantasy Trading Card Game. In dit bordspel gaat Lara Croft op zoek naar een verstopte kunstschat en ontmoet ze haar grootste bedreiging: haarzelf! Elk spel biedt een unieke ervaring voor 3 – 4 spelers, dankzij een aanpasbaar bord dat goed is voor eindeloze mogelijkheden. Dit bordspel is nu beschikbaar om te pre-orderen in de Square Enix Store: http://sqex.to/TOMBRAIDERBG

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.