Random Article


Dragon Ball FighterZ vanaf nu beschikbaar op Nintendo Switch

 

Posted 01/10/2018 by

Sinds 28 september ligt Dragon Ball FighterZ opnieuw in de winkelrekken. Geen verrassing zou je denken, maar wel debuteerde afgelopen week de Nintendo Switch-versie. De 3v3-fighting game was tot nog toe enkel beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Dragon Ball FighterZ is een nieuwe telg in de lange lijn Dragon Ball-fighting games en respecteert de epische, over-the-top actie uit de Dragon Ball-animereeksen. Gelijkaardig aan Capcom’s Marvel Vs Capcom-games, kunnen spelers 3-tegen-3 tag team gevechten leveren met personages als Goku, Vegeta, (Golden) Frieza, Cell en Majin Buu.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.