Random Article


Overkill’s The Walking Dead sluipt volgende maand de huiskamers binnen

 


Posted 24/09/2018 by

Op 8 oktober 2018 gaat het negende seizoen van The Walking Dead van start op de zender Fox. The Walking Dead werd enkele jaren geleden in de gamewereld geïntroduceerd door ontwikkelaar Telltale Games. Deze game werd maandelijks voorzien van een nieuwe episode en ondertussen is het vierde seizoen van start gegaan. Helaas kregen we enkele dagen geleden het trieste nieuws dat de ontwikkelaar de boeken neerlegt…

Dit wil echter niet zeggen dat gamers in de kou blijven staan als het op een The Walking Dead-game neerkomt. Op 8 november brengt ontwikkelaar Overkill Software een Four Player co-op First Person Shooter uit die zich afspeelt in het universum van The Walking Dead. Je hebt keuze uit vier personages; Aidan, Heather, Maya en Grant. Ieder beschikt over zijn eigen vaardigheden en je zal het moeten opnemen tegen zowel Walkers als mensen. Overkill’s The Walking Dead zal speelbaar zijn op Playstation 4, Xbox One en Microsoft Windows.

Comments

comments


Kevin

 
avatar
Gepassioneerde gamer die ook liefhebber is van films, series, comics, anime en boardgames.