Random Article


Telltale Games sluit plotseling de deuren en stopt met de productie van The Walking Dead en andere games

 

Posted 22/09/2018 by

Uit het niets kondigde ontwikkelaar Telltale Games – al jaar en dag bekend van hun populaire point-and-click-avonturen – hun stopzetting aan. Hoewel heel wat populaire titels met licenties zoals The Walking Dead, Game of Thrones en zelfs Batman de afgelopen jaren verschenen en heel wat publiciteit genoten, vertaalde dat zich blijkbaar niet in verkoopcijfers.

Verschillende projecten, opkomende seizoenen van bestaande franchises – zoals de twee laatste episodes van The Walking Dead en natuurlijk nieuwe games zoals rond Stranger Things zullen er dus niet komen. Slechts 25 werknemers (van de 250) blijven voorlopig bij Telltale.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.