Random Article


Nieuwe Trailer voor Life Is Strange 2

 


Posted 20/09/2018 by

Square Enix onthulde vandaag een nieuwe trailer voor Life is Strange 2. De eerste episode, met het begin van een verhaal dat zich uiteindelijk over 5 episodes zal uitstrekken, verschijnt op 27 september voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows-pc.

Ontdek een verhaal over twee broers, de 16-jarige Sean en de 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een buitenwijk van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun leven voorgoed verandert. Op de loop voor de politie neemt Sean de drastische beslissing om met zijn broer naar Puerto Lobos, Mexico te vluchten. Het wordt een gevaarlijke reis, waarbij de broers moeilijke beslissingen moeten nemen en hun broederband regelmatig wordt beproefd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.