Random Article


Lara Croft gaat los op de Belgische Obstacle Run

 


Posted 15/09/2018 by

Om de recente release van Shadow of the Tomb Raider, het vervolg op Rise of the Tomb Raider, te vieren, werd een deel van de Battle of Thor obstacle run – die op 2 september plaatsvond op de Genkse terrils – ingekleed in thema van Tomb Raider. Niemand minder dan Delphine Steelandt (Fitmom) liep in Lara Croft-tuniek de run mee!

Cosplayer Dutch Lara zorgde met haar verpersoonlijking van Lara Croft voor mooie beelden na de Battle of Thor. Daar poseerde zij samen met de atleten na afloop voor een banner van Shadow of the Tomb Raider. Het spel is gemaakt door een team van ervaren Tomb Raider-ontwikkelaars bij Eidos-Montréal, in samenwerking met Crystal Dynamics, en is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows pc/Steam.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.