Random Article


Nieuwe Trailer voor Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee

 


Posted 09/08/2018 by

Vandaag kwamen Nintendo en The Pokemon Company met nieuwe details en beelden voor Pokémon: Let’s Go Pikachu en Let’s Go Eevee. Focussen doet de informatie vooral op mega-evolueren en de komst van Team Rocket. De spelen staan gepland voor een release op 16 november op de Nintendo Switch. Het officiële persbericht kan je hieronder lezen:
The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over mega-evolutie en vele andere zaken in de langverwachte spellen Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! , die later dit jaar voor het Nintendo Switch™-systeem uitgebracht worden. Beide spellen zijn enerzijds bedoeld voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokémon-videospellen zetten, en anderzijds voor fans van het allereerste uur die Pokémon op een andere manier willen spellen.

Niet gewoonweg evolueren maar mega-evolueren
Spelers kunnen in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! bepaalde Pokémon eenmaal per gevecht mega-evolueren als ze een Key Stone en de megasteen hebben die bij de betreffende Pokémon hoort. Mega-evolutie – oftewel de evolutie die evolutie overstijgt – laat de energie in een Pokémon kortstondig vrijkomen. Dit kan alleen gerealiseerd worden als er een sterke band tussen een Pokémon en zijn Trainer bestaat. De eerste drie Pokémon die fans tijdens hun avontuur kunnen mega-evolueren, zijn Venusaur, Charizard en Blastoise.

Op verkenning in het iconische Vermilion City in de regio Kanto
In Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! komen spelers op verschillende aantrekkelijke plaatsen in de regio Kanto, waaronder Vermilion City. Hier meert eenmaal per jaar het luxueuze cruiseschip de S.S. Anne af. In de Pokémon Gym van Vermilion City kunnen spelers vechten tegen Gym Leader Lt. Surge, ook wel de Lightning Lieutenant genoemd.

De komst van Team Rocket!
Team Rocket, een ongure organisatie die de aanwezige Pokémon inzet voor haar snode plannen om geld te verdienen, is een ander voorbeeld van de verscheidenheid aan personages die spelers in Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! tegenkomen. De bekendste leden van Team Rocket zijn Jessie, James en Meowth!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.