Random Article


Nieuwe Trailer voor LEGO DC Super-Villains

 


Posted 26/07/2018 by

 
Full Article
 
 

Vanop San Diego Comic Con dook ook nog een nieuwe trailer op voor LEGO DC Super-Villains. Het wordt de eerste LEGO-game die spelers midden in een  verhaal met schurken plaatst, vol favoriete locaties en personages uit het universum van DC.

Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om een personage in de hele game te creëren en te spelen als hun eigen DC-superschurk. Hun personage wordt het middelpunt van het verhaal, terwijl ze samenwerken met een verscheidenheid aan iconische schurken in dit hilarische en originele verhaal dat samen met DC is geschreven. LEGO DC Super-Villains is vanaf 17 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4 , Xbox One X, Nintendo Switch en pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.