Random Article


Nieuwe Trailer voor Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee

 


Posted 12/07/2018 by

Nintendo heeft vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor haar twee nieuwste Pokémon-games aan: Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee. De spelen staan gepland voor een release op 16 november op de Nintendo Switch.

In de Let’s Go-games, eigenlijk spirituele spin-offs van het mobiele Pokémon GO en de klassieker PokémonYellow, keer je terug naar de Kanto-regio en diens 151 originele Pokémon waar je jouw avontuur als trainer start. Je begint met een Pikachu of een Eevee en gaat zo op zoek naar de andere honderdvijftig wezens. Let’s Go zal een multiplayer-optie hebben en je toelaten op Pokémon uit Pokémon Go via Bluetooth over te zetten naar de Switch. Ook zal er een speciale Poké Ball-controller verschijnen om in de echte wereld te gebruiken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.