Random Article


Ant-Man & The Wasp DLC voor Marvel Super Heroes 2 vanaf nu beschikbaar

 

Posted 03/07/2018 by

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag nieuwe DLC vrijgegeven voor LEGO Marvel Super Heroes 2, namelijk het personage- en levelpakket Marvels Ant-Man and the Wasp. Het pakket, verkrijgbaar voor € 2,99, voegt een level en personages geïnspireerd op de klassieke stripverhalen toe, ter gelegenheid van de nieuwe film van Marvel Studios: Ant-Man and the Wasp, die te zien is in de bioscoop vanaf 18 juli.

In het gloednieuwe, originele level vol actie komen Ant-Man en de Wasp terecht in het verlaten onderzoekslaboratorium van Hank Pym. Daar smeedt zijn oude tegenstander Egghead een duivels plan. Spelers nemen het in een onvergetelijk avontuur op tegen de handlangers van Egghead en een enorme kippenrobot. De nieuwe vrij te spelen personages Ant-Man (Ant-Man and the Wasp), Wasp (Hope van Dyne), Egghead, Crossfire, Stinger (Cassie Lang), The Human Fly, Giant-Man (Raz Malhotra) en Ghost worden aan de lijst van meer dan 200 superhelden en superschurken van het basisspel toegevoegd.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.