Random Article


The Awesome Adventures of Captain Spirit valt vanaf nu gratis te downloaden

 

Posted 29/06/2018 by

Square Enix kondigde deze week aan dat The Awesome Adventures of Captain Spiriteen spin-off van de Life is Strange-franchise vanaf nu downloadbaar is op Xbox One, PlayStation 4 en pc. En dat volledig gratis!

 Chris is een gewone, 9-jarige jongen die een superheld wil worden. Met behulp van zijn speelgoed en grote verbeeldingskracht, verandert hij een gewone zaterdag in een reeks spannende avonturen. Maar hij is niet helemaal voorbereid op de buitengewone gebeurtenissen die vandaag voor hem in petto hebben…

Life is Strange 2 verschijnt op 27 september voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows-pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.