Random Article


Pokémon Quest is vanaf nu beschikbaar op mobiele apparaten

 

Posted 29/06/2018 by

Na de Nintendo Switch-launch kwam Nintendo deze week met de lancering van het RPG-actiespel Pokémon Quest op mobiele toestellen (iOs en Android). Dat valt dus vanaf nu te downloaden in de respectievelijke stores!

Pokémon Quest is ontwikkeld door GAME FREAK en neemt spelers mee naar het eiland Tumblecube, waar alles met inbegrip van de Pokémon een kubus is. Verken het eiland van noord naar zuid en van oost naar west en ga op zoek naar schatten, vecht met wilde Pokémon, ontdek onbekende gebieden en bereid zelf heerlijke lekkernijen om nieuwe Pokémon voor je team aan te trekken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.