Random Article


LEGO The Incredibles ligt vanaf nu in de winkelrekken

 

Posted 29/06/2018 by

Warner Bros. Interactive Entertainment hebben bevestigd dat hun LEGO The Incredibles afgelopen woensdag in de winkelrekken werd geplaatst. Het spel, gebaseerd op The Incredibles en Incredibles 2 van Disney-Pixar, is dus vanaf nu officieel beschikbaar!

In de game ontdekken de fans de geweldige krachten van de familie Parr, waaronder de flexibele transformaties van Elastigirl, de ongeëvenaarde superkracht van Meneer Incredible, de onverwoestbare krachtvelden van Violet, de verbluffende snelheid van Dash en de onvoorspelbare vaardigheden van Jack-Jack.

LEGO® The Incredibles is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.