Random Article


EA’s Nieuwe Star Wars Videogame heet “Jedi Fallen Order”

 

Posted 10/06/2018 by

E3 is gisteren gestart met de persconferentie van EA en dat betekent dat de eerste nieuwtjes verschenen zijn. Voor uitgever Electronic Arts betekent dat natuurlijk ook wat Star Wars-nieuws. Zo weten we eindelijk waar ontwikkelaar Respawn aan werkt: Star Wars: Jedi – Fallen Order.

De videogame zal zich dus wellicht afspelen in de periode tussen Episode III: Revenge of the Sith en Episode IV: A New Hope en verhaalt dus over de “Dark Times”. Als we de titel mogen geloven, past het spel binnen de Jedi Knight-reeks, maar ongetwijfeld zal het best wat weghebben van de recente Force Unleashed-games. Van concrete gameplay-elementen hebben we nog geen weet.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.