Random Article


Dragon Ball Legends wordt in België geblokkeerd

 

Posted 04/06/2018 by

Bandai Namco kondigde afgelopen week aan dat Dragon Ball Legends nu officieel beschikbaar is. Het is de nieuwste mobiele game rond de Dragon Ball-franchise van Akira Toriyama, gecreëerd voor iOS- en Android-toestellen. Downloaden kon even via de App Store en via Google Play, maar het spel werd al snel geblokkeerd in de shops omwille van lootboxes. Het zou echter wel gaan om cosmetische content.

In het spel controleer je een team van drie personages dat via combo’s, speciale moves en superaanvallen het team van de vijand – een andere speler – moet uitschakelen. Legends is opgebouwd rond de “player-versus-player”-ervaring. Meer nieuws over een Belgische release volgt hopelijk snel…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.