Random Article


Nintendo onthult Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee voor de Nintendo Switch

 


Posted 30/05/2018 by

Nintendo kondigde vandaag officieel haar twee nieuwste Pokémon-games aan: Let’s Go Pikachu & Let’s Go Eevee. De spelen staan gepland voor een release op 16 november op de Nintendo Switch.

In de Let’s Go-games, eigenlijk spirituele spin-offs van het mobiele Pokémon GO en de klassieker Pokémon Yellow, keer je terug naar de Kanto-regio en diens 151 originele Pokémon waar je jouw avontuur als trainer start. Je begint met een Pikachu of een Eevee en gaat zo op zoek naar de andere honderdvijftig wezens. Let’s Go zal een multiplayer-optie hebben en je toelaten op Pokémon uit Pokémon Go via Bluetooth over te zetten naar de Switch. Ook zal er een speciale Poké Ball-controller verschijnen om in de echte wereld te gebruiken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.