Random Article


Nieuwe gamemodi in Dragon Ball FighterZ zijn vanaf nu beschikbaar

 


Posted 24/05/2018 by

Bandai Namco Entertainment Europe onthulde vorige week de Party Battle- en de Fighter Z Cup-modus voor Dragon Ball FighterZ. Deze nieuwe online modi werden toegevoegd aan de game via een gratis update op 9 mei.

In een gloednieuwe video wordt onthuld welke kenmerken deze nieuwe gamemodi bieden voor online spelers. In de Party Battle-modus kunnen 3 spelers hun krachten bundelen in co-op gevechten. Samenwerking is de enige manier om een kans te maken tegen de geduchte bazen. De FighterZ Cup is een maandelijkse competitie waarin spelers kunnen vechten en punten verzamelen voor hun eigen Z-Union. De competitie om jouw Z-Union heerschappij te vestigen zal pittig zijn!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.