Random Article


Nieuwe Trailer voor LEGO The Incredibles

 


Posted 21/05/2018 by

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag een nieuwe LEGO The Incredibles-trailer uitgebracht met verbluffende gameplay van de aankomende release, gebaseerd op The Incredibles en Incredibles 2 van Disney-Pixar.

In de game ontdekken de fans de geweldige krachten van de familie Parr, waaronder de flexibele transformaties van Elastigirl, de ongeëvenaarde superkracht van Meneer Incredible, de onverwoestbare krachtvelden van Violet, de verbluffende snelheid van Dash en de onvoorspelbare vaardigheden van Jack-Jack.

LEGO® The Incredibles is vanaf 27 juni verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.