Random Article


Werkt Rocksteady (Batman: Arkham-reeks) dan toch aan een open world Superman Videogame?

 

Posted 08/05/2018 by

Een drietal jaren geleden hoorden we het gerucht al circuleren, maar bij deze hebben we weer wat “nieuwe details”. Opnieuw lijkt een bericht online te suggereren dat Rocksteady – de studio achter de Batman: Arkham-reeks – werkt aan een videogame rond ‘s werelds eerste superheld, Superman.

Voor zover we er iets van mogen geloven, zou de game de speler toelaten om als Superman te spelen in een open world Metropolis. Het gevechtssysteem wordt een aangepaste versie van het Arkham-systeem waarbij de vliegende krachten van Supes worden geïntegreerd. De schurk van dienst wordt Brainiac die het op Metropolis gemunt heeft. Hopelijk meer op E3 volgende maand!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.