Random Article


Dark Souls: Remastered zal speelbaar zijn op 11 en 12 mei

 

Posted 07/05/2018 by

Dark Souls-fans zullen deze data zeker willen aanstippen in hun agenda aangezien Bandai Namco Entertainment Europe onlangs het Network Test client-schema voor de aankomende Dark Souls: Remastered heeft aangekondigd. In mei en dat gedurende twee dagen, zullen Xbox One- en PlayStation 4-spelers de mogelijkheid hebben om het verraderlijke land van Lordran te verkennen! Network Test voor Nintendo Switch zal later lanceren. Opgelet, downloaden en registreren kan tot en met morgen!

Dark Souls: Remastered zal op 25 mei beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en Steam voor pc. De versie voor Nintendo Switch zal beschikbaar zijn deze zomer.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.