Random Article


Het Iron Spider-pak uit Avengers: Infinity War zit in Marvel’s Spider-Man op PS4

 


Posted 26/04/2018 by

Marvel en Insomniac Games (Spyro The Dragon, Ratchet & Clarnk, Resistance) hebben eergisteren nieuwe beelden vrijgegeven uit de opkomende Spider-Man-videogame op de PlayStation 4. We herkennen het Iron Spider-pak uit Avengers: Infinity War dat beschikbaar zal zijn in het spel.

In het spel kan je rondslingeren als Marvel’s iconische muurkruiper in zijn nieuwe pak en heel wat schurken bevechten. Voornaamste tegenstander van dienst wordt Mr. Negative. Bovendien zal ook Miles Morales, de Ultimate Spider-Man, een aanzienlijke rol spelen in het verhaal.

Spider-Man verschijnt 7 september en is een exclusive voor de PS4.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.