Random Article


Klassieke schurken duiken op in screenshots uit Marvel’s Spider-Man op PlayStation 4

 

Posted 25/04/2018 by

Marvel en Insomniac Games (Spyro The Dragon, Ratchet & Clarnk, Resistance) hebben onlangs enkele nieuwe screenshots vrijgegeven uit de opkomende Spider-Man-videogame op de PlayStation 4. We herkennen zo twee bekende Spidey-villains, namelijk Norman Osborn en de Shocker:

In het spel kan je rondslingeren als Marvel’s iconische muurkruiper in zijn nieuwe pak en heel wat schurken bevechten. Voornaamste tegenstander van dienst wordt Mr. Negative. Bovendien zal ook Miles Morales, de Ultimate Spider-Man, een aanzienlijke rol spelen in het verhaal.

Spider-Man verschijnt 7 september en is een exclusive voor de PS4.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.