Random Article


Langverwachte Releasedatum voor Marvel’s Spider-Man op PlayStation 4

 


Posted 05/04/2018 by

Marvel en Insomniac Games (Spyro The Dragon, Ratchet & Clarnk, Resistance) hebben onlangs een nieuwe pre-order trailer vrijgegeven voor de opkomende Spider-Man-videogame op de PlayStation 4. Ook vernamen we zo de langverwachte releasedatum: vrijdag 7 september!

In het spel kan je rondslingeren als Marvel’s iconische muurkruiper in zijn nieuwe pak en heel wat schurken bevechten. Voornaamste tegenstander van dienst wordt Mr. Negative. Bovendien zal ook Miles Morales, de Ultimate Spider-Man, een aanzienlijke rol spelen in het verhaal.

Spider-Man staat gepland voor een release in 2018 en is een exclusive voor de PS4.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.