Random Article


Bestuur zelf “Westworld” in nieuwe mobiele game

 

Posted 21/03/2018 by

Na de tv-sensatie die HBO’s Westworld vorig jaar was, komt Warner Bros Interactive Entertainment nu met een leuke mobiele follow-up. De sci-fi-reeks wordt immers de basis voor een smartphonespel voor iOS en Android dat in april al zou verschijnen.

In het smartphonespel Westworld, speel je de rol van een nieuw ingehuurde Delos-stagiair die toegang heeft tot de Delos Park Training Simulation (DPTS). Spelers, die de volledige controle hebben over de simulatie, hebben toegang tot alle aspecten van de activiteiten in het Westworld-park, inclusief de vervaardiging van en zorg voor kunstmatig intelligente gastheren en het gasten naar de zin maken.

Spelers die zich vooraf inschrijven ontvangen interessante extra’s bij de lancering. Kijk voor meer details op http://www.westworldmobile.com/.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.