Random Article


Dragon Ball Xenoverse 2 Extra Pack 2 is vanaf nu beschikbaar!

 


Posted 01/03/2018 by

Bandai Namco gaf gisteren een geheel nieuwe, grootse update vrij voor Dragon Ball Xenoverse 2. In Extra Pack 2 worden niet alleen nieuwe personages toegevoegd (de krachtige Goku Ultra Instinct, Jiren, Android 17 (DB Super) en de mysterieuze Fu), maar wordt ook een nieuw verhaal geïntroduceerd. Infinite History, de nieuwe verhaallijn, bevat Fu, een tijdreizende tienerkrijger die de energie bestudeert die vrijkomt bij het veranderen van de geschiedenis.

Uiteraard worden nieuwe krachten waaronder de SSGSS-transformatie, kledij en allerlei andere extra’s toegevoegd aan het spel. Een volledig overzicht vind je in beide trailers!

Extra Pack 2 is vanaf nu beschikbaar!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.