Random Article


Nieuwe Trailer voor Derde DLC-Pakket van DC’s Injustice 2 toont de Teenage Mutant Ninja Turtles

 


Posted 09/02/2018 by

NetherRealm Studios, Warner Bros. Interactive en DC Entertainment hebben afgelopen week een nieuwe DLC-trailer vrijgegeven voor Injustice 2, de sequel op de populaire DC Comics fighting game Injustice: Gods Among Us (2013). Met deze beelden wordt ingegaan op de Teenage Mutant Ninja Turtles van Kevin Eastman en Peter Laird. Spelen kan je als leider Leonardo (met een zwaard), heethoofd Raphael (met de sais), slimmerik Donatello (met een vechtstok) of grappenmaker Michelangelo (met nunchaku’s)

Het verhaal gaat verder waar de vorige game eindigde, in de dystopische wereld waar Superman een tiran werd. Batman en de zijnen proberen de wereld herop te bouwen, terwijl er anderen zijn die Superman’s regime willen terugbrengen. Dan duikt er ook nog eens een nieuwe dreiging op die het voortbestaan van de hele Aarde in gevaar brengt in de vorm van de intergalactische veroveraar Brainiac…

Het derde DLC-pakket is vanaf 13 februari beschikbaar voor spelers met een Season Pass. Anderen kunnen de personages aanschaffen vanaf 20 februari.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.